ΑΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.

Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΥ ΘΕΟΥ


Εφιστώ την προσοχή στους Χριστιανούς ότι η επικίνδυνη αίρεση Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού, η οποία προέρχεται από την Κίνα έχει κάνει εδώ και καιρό την εμφάνισή της και στο facebook. Εμφανίζονται με ελληνικά ονόματα και προφίλ και μέσα από τις φιλίες κάποιους από εσάς σας χρησιμοποιούν στις αναρτήσεις τους, τις οποίες κοινοποιείτε κάποιοι στο προφίλ σας. Αυτό βέβαια το κάνουν για καθαρά διαφημιστικούς λόγους. Θα σας συνιστούσα να διαγράψετε τυχόν αναρτήσεις της αίρεσης από το προφίλ σας εάν υπάρχουν και να τους μπλοκάρετε από τις φιλίες σας.
Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες εμφανίστηκε και δεύτερη ομάδα της αίρεσης με το όνομα «Εξερευνώντας την οδό της βασιλείας των ουρανών». Επειδή υπάρχουν αφελείς και ανημέρωτοι χριστιανοί κάνουν φιλίες με μέλη της αίρεσης, οι οποίοι με τη σειρά τους εκμεταλλεύονται την τακτική του facebook, να προσθέτεις δηλαδή άτομα από τις φιλίες σου σε ομάδες, κι έτσι υπάρχουν χριστιανοί μέλη, εν αγνοία τους φυσικά, της αιρετικής ομάδας «Εξερευνώντας την οδό της βασιλείας των ουρανών».
Για να καυτηριάσω την αδιαφορία αρκετών χριστιανών, αναφέρω ότι μεταξύ των μελών της αιρετικής ομάδας «Εξερευνώντας την οδό της βασιλείας των ουρανών» υπάρχει και κάποια, δεν θα αναφέρω το όνομά της, την οποία πολλές φορές την ενημέρωσα ότι ήταν μέλος σε αντιχριστιανικές ομάδες του Σώρρα και η οποία αδιαφόρησε για όλες τις προειδοποιήσεις μου. Όπως επίσης υπάρχει και ορθόδοξος ιερέας, ο οποίος χωρίς να το γνωρίζει, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι της Εκκλησίας, κάνουν φιλίες χωρίς να εξετάζουν ποιος είναι. Έχω δει ιερείς και μοναχούς σε αρκετές αντιχριστιανικές ομάδες, οι οποίοι δεν έχουν ιδέα και οι οποίοι συνήθως, λόγω των πνευματικών καθηκόντων τους, δύσκολα απαντάνε σε μηνύματα.

Καλό είναι να ελέγχετε ποιους βάζετε στις φιλίες σας. Μη σας ξεγελάνε τα ελληνικά ονόματα. Λίγο να ψάξετε το προφίλ τους θα διαπιστώσετε εύκολα πως πρόκειται για Κινέζους με ελληνικά ονόματα. Μπλοκάρετέ τους από τις φιλίες σας για να μην σας ξαναενοχλήσουν. Τα ονόματα που έχουμε εντοπίσει και είναι μέλη της αίρεσης είναι:

Άντρια Κουλιάλη, ειρήνη Μερδα, Αννα Ράπτη, Λίνα Ματίνα, Williams Seth, Άννα Λου, Χασάπη Χαρά, Sarah Dennis (Κατίνα), Anna Smith, Ρούλα Αντωνιάδη, Λιού Ελένη, Δήμητρα Παναρίτη, Ντιάνα Σεφέρη, Ελσα Σεφέρη, Μαίρη Λου, Alice Moore, Rocio Oliveras, Άννα Ντένις, Αθανασία Κομνηνου, Μαρίνα Βαρδάκη, Catherine Hain, Sunny Holiday, Σοφία Κουτσουρά, Linna Smies
Κώστας Βιτάλης, Γιάννης Αγγελής, Lancelot Green, Άγγελος Μπινάζης, Νικολάος Γεωργίου, Γιάννης Κορνάρος, Καζάκης Πύρρος, Ἰωάννης Σταυρινός, Michael Chen, Nikos Koukos, Grace Moore

Οι παραπάνω είναι Κινέζοι. Υπάρχουν βέβαια και Έλληνες με κάποια από αυτά τα ονόματα και δεν έχουν καμία σχέση με την αίρεση. Και φυσικά υπάρχουν κι άλλοι τους οποίους δεν έχω επισημάνει ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου