ΑΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η σελίδα αυτή παραχωρείται στα μέλη και τους αναγνώστες 
της ιστοσελίδας "ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" για σχόλια.

3 σχόλια:

 1. Συγχαρητήρια για την ωραία σας ιστοσελίδα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Στην ιστοσελίδα βρέθηκα τυχαία. Μου άρεσε και είπα '' υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν στην ύπαρξη του Θεού ;".
  Όσοι έχουν μέσα τους καλοσύνη και πραότητα είναι οι τυχεροί , γιατί αυτοί θα έχουν καλή μεταχείρηση απο τους αγγέλους όταν έρθει το τέλος. Όταν βρεθεί μπροστά τους ο άνθρωπος δεν θα τους φοβηθεί μόνο όταν η καρδιά του είναι γεμάτη καλοσύνη.Είναι ψυχροί και χωρίς συναίσθημα , χωρίς λύπη και φόβο . Ξέρουν το μέλον του καθενός μας , τα πάντα που κάνουμε στη ζωή μας. Μπορούμε να τους επικαλεσθούμε ανα πάσα στιγμή και αυτοί θα είναι μαζί μας.
  Ο Γαβριήλ δεν εμφανίζεται και δεν μπορείς να τον δεις , μόνο τον ακούς.Τα λόγια του είναι ψυχρά και σταράτα χωρίς να χωρούν αμφισβητηση. Καταλαβαίνει την χαρά και τον πόνο των ανθρώπων αν και ο ίδιος δεν μπορεί να τα αισθανθεί.Ο Θεός του δίνει την εντολή και τον ενημερώνει για το μέλον μας όταν χρειάζεται να επέμβει. Όταν ακούσεις τη φωνή του σου φάινεται τόσο γνώριμη και οικεία που στην αρχή σου προκαλεί έκπληξη μετά φόβο και έπειτα γαλήνη. Συστήνεται κατευθείαν χωρίς υπεκφυγές και αρχίζει έτσι .Είμαι ο Γαβρηήλ ............
  Ο Μιχαήλ
  είναι ο άγγελος που εμφανίζεται και τον βλέπεις. Είναι μεγαλοπρεπής φωτεινός πολύ , τον περικλείει ένα λαμπερό εκτυφλωτικό φώς. Είναι πανύψηλος ισα με ένα βουνο.ο άνθρωπος συγκριτικά του έρχεται μέχρι τον αστράγαλο. Κρατάει στ 'αλήθεια σπαθί.Είναι ένα σπαθί απο φωτια χωρίς μεταλική λεπίδα. το ύψος του είναι όσο και αυτός. Μπορείς και μιλάς άνετα μαζί του παρά το μεγάλο ύψος του.αν τον ρωτήσεις για ότιδήποτε σε απαντάει.Τον θεωρώ ποιό οικείο απο τον Γαβριήλ.
  Τυχεροί οι καλοί και οι αγαθοί που θα βρεθουν στο τέλος μαζί τους . Εγώ δεν νομίζω να τους ξαναδώ γιατί είμαι πολύ αμαρτωλός και δεν είμαι άξιος να είμαι μαζί τους στο τέλος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Χιλιάδες Ευχαριστίες & άλλες τόσες ευχές για καλή συνέχεια!
  Σας είμαι ευγνώμων!
  Ο Θεός Μαζί Σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή