ΑΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ Η ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ

Το σεξ ανθρώπων με ζώα είναι τόσο διαδεδομένο ώστε οι χώρες που δεν το έχουν ποινικοποιήσει εντελώς να είναι πολύ περισσότερες της μίας! Ας σημειωθεί ότι ο ερευνητής του '40 Alfred Kinsey, στο διάσημο έργο για τη ανθρώπινη σεξουαλικότητα υπολόγισε ότι το 8% των ανδρών και το 3,6% των γυναικών είχαν εμπλακεί σε κάποιου είδους σεξουαλικής δραστηριότητας με ζώα! Κατοπινές μελέτες έριξαν τα ποσοστά σε 4,9% και 1,9% για τους άνδρες και τις γυναίκες αντίστοιχα. Όσο για τα προτιμητέα ζώα στο ρόλο των σεξουαλικών παρτενέρ, οι ερευνητές υπολογίζουν ότι πρώτα έρχονται τα σκυλιά, ακολουθούμενα από τα… άλογα. Με μεγάλη απόσταση, στην τρίτη θέση βρίσκονται τα γαϊδουράκια, ενώ ακολουθούν: πρόβατα, καμήλες και… κότες! 

Η λίστα με τις χώρες που δεν είναι πλήρως ποινικοποιημένη κάποιου είδους επαφή με ζώα ή οι νόμοι δεν εφαρμόζονται σχεδόν ποτέ, είναι μακρά, όποτε θα αναφερθούμε ενδεικτικά μόνο σε ορισμένες εξ αυτών. Ας σημειωθεί ότι μόλις τα τελευταία χρόνια Σουηδία και Δανία, καθώς και κάμποσες Πολιτείες των ΗΠΑ προχώρησαν στην ποινικοποίηση της κτηνοβασίας! 

Αρχικά, λοιπόν, μεγάλη φήμη για τους περίφημους οίκους ανοχής με ζώα έχει αποκτήσει η Γερμανία. Τα εν λόγω πορνεία αποκαλούνται χαϊδευτικά «ερωτικοί ζωολογικοί κήποι»! Σύμφωνα με το The Richest, την ευθύνη για τους οίκους ανοχής κτηνοβασίας φέρει ο νόμος ο οποίος αν και απαγορεύει την πορνογραφία με ζώα, δεν κάνει το ίδιο και με την σεξουαλική επαφή μαζί τους! 
Μένουμε στη Γηραιά Ήπειρο και μετακινούμαστε ανατολικά, στην Ουγγαρία, τη χώρα που συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων παραγωγών ακατάλληλων βίντεο με πρωταγωνιστές ζώα και ανθρώπους. Πέρα από το ότι η κτηνοβασία είναι καθόλα νόμιμη εφόσον το ζώο δεν τραυματιστεί (!), η Ουγγαρία πλημμυρίζει το ίντερνετ με πορνογραφία με ζώα. Για λόγους πληρότητας να πούμε ότι οι άλλες δύο χώρες με αξιοσημείωτη παραγωγή τέτοιου υλικού, είναι η Βραζιλία και η Ιαπωνία. 
Η Φιλανδία είναι ο επόμενος σταθμός μας στη μακρά λίστα των χωρών που η κτηνοβασία είναι καθόλα νόμιμη. Εδώ μάλιστα ο νομοθέτης πάει ένα βήμα παραπάνω καταγράφοντας επίσημα ότι: Η κτηνοβασία επιτρέπεται, αρκεί «να μην αποδειχθεί ότι το ζώο έχει τύχει άγριας ή βίαιης μεταχείρισης ή ότι η πράξη προκάλεσε περιττό πόνο και ταλαιπωρία»! 
Τέλος, αξίζει να γίνει και μια αναφορά στο Μεξικό, όπου πέρα από το γεγονός ότι το σεξ με ζώα είναι απολύτως νόμιμο, στην Τιχουάνα διοργανώνεται φεστιβάλ όπου οι παρευρισκόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν μια Μεξικάνα σε ζωντανή δράση… με ένα γάιδαρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου