ΑΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

HEAVEN'S GATE: ΟΙ 39 ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΒΑΛΗΣΟΥΝ ΕΝΑ UFO ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΕΥΝΟΥΧΙΣΤΗΚΑΝ

Οι 15 από τους 39 οπαδούς της σέκτας που ήθελαν να διακτινιστούν, δούλευαν στην εταιρεία του ομογενή Nick Matzorkis. Πολλοί είχαν αυτοευνουχιστεί για να ετοιμαστούν για το "Επόμενο Στάδιο".

"Με πάσα ειλικρίνεια, μισούμε αυτό τον κόσμο". Ο Marshall Applewhite ήταν ο επικεφαλής μιας παραθρησκευτικής οργάνωσης ονόματι Heaven's Gate και διοργάνωσε την μεγαλύτερη ομαδική αυτοκτονία στην ιστορία της ανθρωπότητας, οδηγώντας στο θάνατο 39 άτομα στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια. Στόχος της ομάδας, να φύγει σε άλλο γαλαξία.

Το ημερολόγιο έδειχνε 26 Μαρτίου του 1996. Η Σέχτα "Πύλη του Παραδείσου" ήταν έτοιμη να ακολουθήσει ένα διαστημόπλοιο και να χαθεί στο σύμπαν ορμώμενη από την περιοχή του Rancho Santa Fe . Οι αυτόχειρες είχαν πάρει φαινοβαρβιτάλη και είχαν βάλει σακούλες γύρω από το κεφάλι τους για να προκαλέσουν ασφυξία. Ένας από τους νεκρούς ήταν ο Thomas Nichols, αδερφός της Nichelle Nicholsπου έπαιζε την Uhura στο Star Trek. Μόνο ο Rio DiAngelo αποφάσισε τελικά να μην αυτοκτονήσει και βιντεοσκόπησε όλη τη διαδικασία που κράτησε τρεις μέρες. Ο ίδιος παρέδωσε την βιντεοταινία στην αστυνομία που έφτασε στο πολυτελές σπίτι το οποίο είχαν νοικιάσει οι πιστοί του Applewhite, όταν τα σώματα είχαν αρχίσει να αποσυντίθενται.
Ο 65χρονος ιδρυτής της παραθρησκευτικής οργάνωσης Applewhite τους είχε πείσει ότι η ψυχή τους θα μεταφερόταν σ’ ένα διαστημικό όχημα, το οποίο ακολουθούσε τον κομήτη Χεϊλ Μπομπ ο οποίος τότε θα περνούσε κοντά από τη Γη. Κάποιοι άντρες που ήταν μέλη της ομάδας είχαν προβεί σε εθελοντικό ευνουχισμό ως προετοιμασία για την άφυλη ζωή που θα τους περίμενε μετά την αυτοκτονία.
Στα 22 χρόνια της οργάνωσης ο ηγέτης της Heaven's Gate είχε καταφέρει να επιβάλει στους οπαδούς του να φορούν όλοι τα ίδια ρούχα, να σταματήσουν τη χρήση αντωνυμιών όπως "αυτός" και "αυτή", να απέχουν από το σεξ και το αλκοόλ και να δωρίσουν όλη τους την περιουσία στην ομάδα.
Ο 65χρονος μαζί με την φίλη του Bonnie Nettles, παρουσίασε στους οπαδούς του μια φωτογραφία που απεικόνιζε το φερόμενο ως διαστημικό όχημα το οποίο υποτίθεται πως ακολουθούσε τον κομήτη. Το καρέ ήταν πλαστό όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

Ο παρανοϊκός ηγέτης:

Σύμφωνα με τη "διδασκαλία" του ευνούχου Marshall Applewhite, οι εξωγήινοι που είχαν ιδρύσει τη Γη θα έκαναν ολική εκκαθάριση, κάτι σαν τη Δευτέρα Παρουσία, και τότε ήταν η μεγάλη ευκαιρία για εκείνους να αποχωρήσουν από αυτήν. Και τα 39 μέλη της Σέχτας φορούσαν παπούτσια Nike και ήταν καλυμμένοι κάτω από το ίδιο σεντόνι.

"We’re going home"

Σύμφωνα με τον Μarshall Applewhite που θεωρούσε τον εαυτό του μετενσάρκωση του Ιησού, η απόδραση στο "Επόμενο Στάδιο" σήμαινε απόσπαση από τα οικογενειακά δεσμά, τους φίλους, την εργασία, τα περιουσιακά στοιχεία και άλλα στοιχεία της σύγχρονης ύπαρξης.  Ο σύντομος δρόμος για τη μετάβαση ήταν όπως αναφέραμε, ο κομήτης Χεϊλ Μπομπ (Hale-Bopp).
Στις 26 Μαρτίου, όταν ο κομήτης ήταν στην πιο φωτεινή του κατάσταση, ο Applewhite και 38 από τους οπαδούς του αυτοκτόνησαν έτσι ώστε να εγκαταλείψουν τις γήινες μορφές τους και να αποκτήσουν πρόσβαση στο UFO.
Μάλιστα, 15 από τούς υπαλλήλους της Εταιρείας Interact Entertainment Company του Έλληνα επιχειρηματία Nick Matzorkis βρίσκονταν ανάμεσα στους 39 που "αναχώρησαν γιά το διαστημόπλοιο πίσω από τον κομήτη Χέιλ Μπόπ".
Στις 30 Μαρτίου του 1997, ο Robert Leon Nichols βρέθηκε νεκρός στο τροχόσπιτο του με ένα σημείωμα στο οποίο έγραφε, "πηγαίνω στο διαστημόπλοιο με τον Hale-Bopp για να είμαι μαζί με εκείνους που πήγαν πριν από εμένα".
Όλοι οι αυτόχειρες ήταν εύρωστοι άνθρωποι και έβγαζαν δεκάδες χιλιάδες δολάρια δημιουργώντας σελίδες στο διαδίκτυο για καλιφορνέζικες εταιρείες.
Δεκαπέντε χρόνια μετά, πολλά από τα παρακλάδια της σέκτας αυτής μαζεύτηκαν στην Γαλλία κοντά στο βουνό "Pic de Bugarach", ελπίζοντας ότι εξωγήινοι σωτήρες θα έλθουν για να τους σώσουν από την καταστροφή του πλανήτη την οποία και "έβλεπαν" για τις 21 Δεκεμβρίου του 2012. Η επιλογή του συγκεκριμένου βουνού δεν έγινε τυχαία, διότι οι οπαδοί της Σέχτας πίστευαν ότι κατοικείται από εξωγήινα όντα, τα οποία θα εμφανίζονταν μπροστά τους. Προφανώς και κάτι τέτοιο δεν έγινε.
Από το 2000 και μετά οι νεότεροι οπαδοί της θεωρίας της ιδρύσεως της Γης από εξωγήινα όντα, συρρέουν στο μικρό χωριό Bugarach. Πολλοί από αυτούς σκαρφαλώνουν στην κορυφή του ομώνυμου βουνού και επιδίδονται σε διάφορες τελετουργίες.
Σύμφωνα με τις αρχές της Γαλλίας, οι "ηγέτες" των νέων "Διαγαλαξιακών Σεχτών" πηγαίνουν στην περιοχή για να "ψαρέψουν πελάτες", υποψήφια θύματα, ανάμεσα στα άτομα που επισκέπτονται την περιοχή.

ΥΓ. Το κομμάτι "Last Chance to Evacuate Planet Earth Before It Is Recycled" των Porcupine Tree περιέχει ηχητικό απόσπασμα από τις κασέτες που ηχογραφούσε η Σέχτα Heaven's Gate.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου