ΑΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑ

Αποκαλυπτικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον άνθρωπο που παρουσιάζεται ως Αρχιεπίσκοπος Ρωμανίας και ορκίζει τους… πιστούς του Αρτέμη Σώρρα στον Δία.
Ο εν λόγω παρουσιαζόταν ως προκαθήμενος της «Ιεράς Ελληνορθόδοξης Αρχιεπισκοπής της Αυτοκρατορίας της Ρωμανίας».
Προσέξτε. Όχι της Ρουμανίας, της χώρας των Βαλκανίων, αλλά της Ρωμανίας (με «ω»), δηλαδή της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, δηλαδή του βυζαντινού κράτους.
Πρόκειται φυσικά για ανύπαρκτη Αρχιεπισκοπή, ανύπαρκτης Εκκλησίας, ανύπαρκτου κράτους.
Φοράει καθημερινά άμφια και το παίζει Αρχιεπίσκοπος «Ρωμανίας» με το όνομα Μελχισεδέκ(!) και συνοδεύει τον Σώρρα στις δημόσιες συγκεντρώσεις του.
Έγινε γνωστός στο πανελλήνιο κυρίως από βιντεάκια που τον δείχνουν να ορκίζεται στον Δία (!) σε δημόσιες συγκεντρώσεις με τον Σώρρα και τους συναρθροίζοντές του.
Παρακινεί μέσω μεγαφώνων, αυτός και ο Σώρρας, συμπολίτες μας αφελείς να υπογράφουν συμμετοχή σε πολιτικά γραφεία και συγκεντρώσεις ανά την Ελλάδα, προάγοντας τον Σώρρα ως τον μέγα Σωτήρα με τα 600 δισ., τα οποία (όπως λέει) τα έδωσαν οι Αμερικάνοι, όταν τους πούλησε πανάρχαια τεχνολογία των Ολυμπίων ΕΛ! Ενώ αρχικά ισχυριζόταν ότι είχε μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής…


Στο YouTube έχουν αναρτηθεί πολλά βίντεο με τον Αρχιεπίσκοπο του Σώρρα. Όπως το ακόλουθο:




Περισσότερες πληροφορίες στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου