ΑΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΤΟΥ MINVODY ΤΟ 1948 ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!

Ο Γέροντας Θεοδόσιος του Minvody για την τύχη της Ουκρανίας 
το 1948: “Θα ενωθούν οι τρεις αδελφοί λαοί”
 
Προφητεία του Γέροντος Θεοδοσίου (
Kashin) του Minvody που κοιμήθηκε το 1948, για την Ουκρανία! Ο Γέροντας Θεοδόσιος, ανάμεσα σε άλλες προφητείες του για την Ρωσία και την Κίνα, είδε και το μέλλον Ουκρανίας και Λευκορωσίας, κάνοντας λόγο για μια Νέα Ρωσική Ένωση, αναφερόμενος και σε εκείνους που δεν την θέλουν! Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που του είχε υποβληθεί σχετικά με το μέλλον Ουκρανίας και Λευκορωσίας, απάντησε:
 
“Τα πάντα βρίσκονται στα χέρια του Θεού. Οι άνθρωποι ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους που είναι ενάντια με την ένωση με την Ρωσία ακόμη και αν θεωρούν τον εαυτό τους πιστό θα γίνουν υπηρέτες του διαβόλου.
Οι Σλαβικοί λαοί έχουν μια μόνο τύχη, και οι μοναχοί Πατέρες της Λάβρας των Σπηλαίων του Κιέβου δεν πρόκειται να αλλάξουν τον βαρύνοντα λόγο τους. Αυτοί, μαζί με την χορωδία των Νεομαρτύρων της Ρωσίας θα κερδίσουν με την προσευχή τους μια νέα Ένωση των τριών αδελφών λαών”!
 
Ο Μοναχισμός στα Σπήλαια της Λαύρας του Κιέβου, θεμελιώθηκε από τον Όσιο Αντώνιο από το Άγιον Όρος! Ο Ναός της Λαύρας των Σπηλαίων κτίστηκε το 1073 από βυζαντινούς μαστόρους τους οποίους έστειλε στο εκεί η ίδια η Θεοτόκος των Βλαχερνών, από την Πόλη μας!
Στα δαιδαλώδη Σπήλαια-Κατακόμβες της Λαύρας του Κιέβου, θησαυρίζονται 118 αδιάφθορα λείψανα και 61 ευωδιάζουσες κάρες Αγίων! Η Λαύρα των Σπηλαίων του Κιέβου, αποτελεί επομένως το “Αγιον Όρος” της Ρωσίας και ένα από τα μεγαλύτερα προσκυνήματα της Ορθοδοξίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου