ΑΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΕΡΟΝΤΑ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΤΟΥ MINVODY

 ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΕΡΟΝΤΑ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΤΟΥ MINVODY
 
Μετά το Β’ΠΠ έλεγε: “Νομίζετε, ότι αυτός ήταν ο μόνος πόλεμος; Ο πραγματικός πόλεμος ακόμα δεν έχει έρθει. Θα αρχίσει από την Ανατολή και τότε από όλες τις πλευρές σαν έντομα οι εχθροί θα ξεπηδήσουν πάνω στη Ρωσία!
Αυτός θα είναι ο πραγματικός πόλεμος! Όλη η Σιβηρία θα καταληφθεί στο μέλλον από τους Κινέζους.

Στην αρχή θα έσπαγαν οι Σλαβικοί λαοί, μετά θα αποχωρίζονταν οι δημοκρατίες της Ένωσης: οι Βαλτικές, η Κεντρική Ασία, οι δημοκρατίες του Καυκάσου και η Μολδαβία.
Η μεγαλύτερη τραγωδία θα είναι η κατάληψη της Σιβηρίας από την Κίνα. Αυτό δε θα λάβει χώρα με στρατιωτικά μέσα. Μάζες Κινέζων θα μετακινηθούν εκεί και θα αρπάξουν περιουσίες. Σταδιακά θα αναλάβουν τον έλεγχο στην οικονομική ζωή των πόλεων. Ένα πρωί οι Ρώσοι που ζουν στη Σιβηρία θα ξυπνήσουν σε μια κινεζική επαρχία. Οι Κινέζοι θα αντιμετωπίσουν τους Ορθοδόξους με τη βία και πολλοί θα μαρτυρήσουν.
Η Δύση θα βοηθήσει την ύπουλη κατάκτηση της γης μας με κάθε τρόπο. Όταν όμως οι Κινέζοι θα προσπαθήσουν, να περάσουν τα Ουράλια, με στρατιωτικό τρόπο αυτή τη φορά, θα το αποτρέψουν με κάθε μέσο. Τότε θα βοηθήσουν τη Ρωσία να επανακάμψει, ώστε να αποτρέψει την εισβολή από την Ανατολή. Η Ρωσία πρέπει, να αμυνθεί σθεναρά σε αυτήν τη μάχη.
Μετά από πολλά βάσανα και ολοκληρωτικό υποσιτισμό – πείνα η Ρωσία θα ξανασηκωθεί και να ξαναγεννηθεί από τις στάχτες της. Οι Ρώσοι θα αντιληφθούν, τι έχουν χάσει και θα αναγνωρίσουν τον εαυτό τους ως πολίτη της μητέρας πατρίδας. Πολλοί Ρώσοι θα επιστρέψουν από το εξωτερικό. Θα ξαναγεμίσουν τα εγκαταλελειμμένα χωριά, θα ξαναχρησιμοποιήσουν τις ορυκτές πηγές, θα βρουν πετρέλαιο και αέριο.
Ο Κύριος θα επιτρέψει την απώλεια μεγάλων περιοχών της Ρωσίας αλλά θα αφήσει τις περιοχές που ήταν η βάση της Μεγάλης Ρωσικής Αυτοκρατορίας με ανοίγματα στη Μαύρη, Κασπία και Βόρεια Θάλασσα. Η Ρωσία δε θα είναι πλούσια αλλά θα μπορεί, να θρέψει τα παιδιά της και να χαίρει της αναγνώρισης και του σεβασμού των άλλων χωρών.
Όλα τα παραπάνω κατά πάσα πιθανότητα τοποθετούνται πριν την εποχή του Αντιχρίστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου