ΑΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ TOY ΠΟΛΕΜΟΥ!

 Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ TOY ΠΟΛΕΜΟΥ!
 
Ο διορατικός, μακαριστός πατήρ Παναγιώτης Τσιώλης των Αγράφων (+12-11-2021 μ.Χ.), είχε μιλήσει με ακρίβεια για το ξέσπασμα του Πολέμου με την Τουρκία και την πείνα που θα έρθει, αποτέλεσμα του οποίου θα είναι ο νέος Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος και η απόδοση της στρατηγικής Κωνσταντινούπολης στην Ελλάδα! 
Η περίοδος αυτή χωρίζεται σε διάφορα στάδια, κάποια από τα οποία που ήδη ζούμε. Ένα από αυτά αφορά όμως την επιχείρηση εισβολής της Τουρκίας σε νησιά της Ελλάδας, κάτι που θα επιτρέψει ο Θεός ίσα ίσα για να δοθεί "δικαίωμα" επίθεσης στην Ρωσίας κατά της Τουρκίας, που θα έχει κλείσει τότε τα Στενά! Δηλαδή η Ρωσία θα δουλέψει για εμάς, νομίζοντας ότι δουλεύει για τον εαυτό της... "Ξεπληρώνοντας" έτσι, κατά κάποιο τρόπο, την ένοχη σιωπή της στην Ελληνική Επανάσταση του 1821 και την Γενοκτονία του 1913 - 1922...
 
Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Μιλώντας πρόσφατα στην Δράμα, ο εκδότης του "Στύλου Ορθοδοξίας"  Διονύσης Μακρής, επιβεβαίωσε όσα είχε γράψει τον Οκτώβριο 2023 στην εφημερίδα του, σχετικά με μία εκπληκτική και ανέλπιστη προφητεία του μακαριστού πατρός Παναγιώτη Τσιώλη, του λεγόμενου και "Γέροντα των Αγράφων".
Συγκεκριμένα, ο πατήρ Παναγιώτης ταξίδευε το 2011 με ένα πνευματικό του τέκνο, ονόματι Γιώργος Μπουζίκας, στον δρόμο Λαμίας προς Δομοκό, έναν από τους πιο επικίνδυνους δρόμους όλης της Ελλάδας, με απανωτά και συνεχή τροχαία δυστυχήματα.
Τότε ξαφνικά ρωτάει ο Γέροντας τον Γιώργο:
"Γιώργο, αν γίνει πόλεμος πού θα παρουσιαστείς";
"Το Φύλλο Πορείας αναφέρει τον Έβρο"...
"Αμ, δεν θα παρουσιαστείς στον Έβρο. Στο Ρίο θα πας. Θα φοράς σταυρό. Και εκεί θα σου ανατεθεί ως έργο να ενημερώνεις τους κατοίκους να ανεβούν στα βουνά που είναι δεξιά της Ναυπάκτου, γιατί θα περνούν στρατεύματα από το ΝΑΤΟ και θα ρημάζουν ό,τι βρίσκουν στον δρόμο τους"!
Τότε ο Γιώργος ρώτησε τον Γέροντα πότε θα γίνει ο πόλεμος:
"Ο πόλεμος Γιώργο θα ξεσπάσει όταν ολοκληρωθεί ο νέος δρόμος που συνδέει τον Δομοκό με την Λαμία! Τότε θα γίνει και θα έρθει μεγάλη πείνα στην Ελλάδα! Δεν θα κρατήσει πολύ. Και μετά θα πάμε στην Πόλη, την Βασιλεύουσα"!
 
ΝΕΟ ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ
Το φοβερό είναι ότι μετά από 10 μέρες από εκείνη την κουβέντα, ήρθε από την Στρατολογία νέο Φύλλο Πορείας στον Γιώργο, που έγραφε πως σε περίπτωση Επιστράτευσης θα παρουσιασθεί, όχι πια στον Έβρο, αλλά στο Ρίο! Όπως ακριβώς του είχε προφητέυσει ο Γέροντας των Αγράφων!
 
Και το φοβερότερο, ότι τώρα πια, μετά 12 χρόνια από τότε, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ο νέος δρόμος Λαμίας - Δομοκού, ως τμήμα της μεγάλης "Κεντρικής Οδού" (Ε65), που θα συνδέει την Λαμία με την Εγνατία Οδό!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου