ΑΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-ΜΕΝΤΙΟΥΜ-ΧΑΡΤΙΑ-ΚΑΦΕΣ: ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ

Όταν μία επιχείρηση έχει στηθεί σωστά και οργανωμένα μπορεί να πετύχει και να έχει πολύ καλά κέρδη πείθοντας τον κόσμο για την ποιότητα, την σταθερότητα αλλά και την αξιοπιστία της. 

Αστρολογία-Μέντιουμ-Χαρτιά-Καφές. Μία μεγάλη ΑΠΑΤΗ έχει στηθεί πολύ καλά τα τελευταία χρόνια και έχει κερδίσει πολύ κόσμο που έχει ανάγκη από παρηγοριά.

Όλοι αυτοί οι "επαγγελματίες" που όλοι μας έχουμε γνωρίσει θησαυρίζουν σε βάρος αθώων ψυχών. Το μόνο που κάνουν είναι να επικοινωνούν με τον διάβολο που του έχουν αφοσιωθεί και να καταστρέφουν τις ζωές των ανθρώπων. 

Δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τον Θεό και να μαντέψουμε το μέλλον. Μόνο Εκείνος ο ένας και μοναδικός τριαδικός Θεός ξέρει τι θα συμβεί. Ακόμα και αν έχει κάποιο σχέδιο για κάποιον άνθρωπο θα επέμβει και θα το αλλάξει την κατάλληλη στιγμή για το καλό του. Μόνο στο θέλημα του Θεού μπορούμε να ακουμπήσουμε και να βασιστούμε. Να Του δείξουμε βαθιά εμπιστοσύνη και πίστη και να πορευτούμε μ'αυτό. Οτιδήποτε άλλο θα μας πετάξει στα βράχια. 

Κανένας απατεώνας δεν θα μας βοηθήσει σ'αυτό. Μόνο θα μας καταστρέψει. Μονάχα με την βοήθεια ενός πνευματικού στη ζωή μας μπορούμε να προσπαθούμε να πορευόμαστε σωστά και να παρακαλούμε να μας φωτίζει ο Θεός. Χαρακτηριστικό παράδειγμα μετανοίας και αποστροφής από αυτόν τον σκοτεινό κόσμο είναι ο Άγιος Κυπριανός που από μάγος έγινε Άγιος βιώνοντας την πλάνη του διαβόλου και νιώθοντας την πραγματική αγάπη και δύναμη του Χριστού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου