ΑΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΟΥΝ «ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ» ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Η Νέα τάξη πραγμάτων δεν φοβάται να «δείξει» το ανηλεές και σκοτεινό πρόσωπο της σε όλους τους πολίτες, προδικάζοντας ένα κόσμο πραγματικά «φυλακή» τα επόμενα χρόνια. Η παρέμβαση όμως αυτών των σκοτεινών κύκλων έχουν ως κύριο στόχο την νεολαία σε όλον τον κόσμο και ειδικά στις ΗΠΑ.
Έτσι, σε  παιδιά σε μια σχολική περιφέρεια του Κολοράντο θα διανεμηθούν   βιβλία μέσα στο σχολείο  που αναφέρονται ξεκάθαρα  στον σατανισμό και την αθεΐα.
Πολλοί  γονείς είναι τρομοκρατημένοι ότι οι μαθητές  του Γυμνασίου  και του  Λυκείου του  Κολοράντο θα «μυηθούν» στην ουσία τόσο στον  σατανισμό όσο και στην αθεΐα δια μέσου της λογοτεχνίας, αναφέρει αμερικανικό δημοσίευμα.
Από την 1η Απριλίου, στο Γυμνάσιο  Delta County School  οργάνωση διανέμονται  στους μαθητές  «ελεύθερα» βιβλία για την σατανιστική θρησκεία, τις στοές,  την αθεΐα στο Δυτική Κολοράντο  καθώς και για τους «ελευθεροσκεπτόμενους»  (Freethinkers).
Ο πρόεδρος της οργάνωσης FFRF Dan Barker δήλωσε ότι η ώθηση στο να μοιράζουνε σατανικά  βιβλία είναι μια απάντηση στην παρουσία της Βίβλου που διανέμεται με ένα παθητικό τρόπο στους μαθητές από το σχολείο. !!
Ο τρόπος που προσπαθούν να προωθήσουν τα άνομα σχέδια τους ειδικά στα σχολεία στην Ελλάδα είναι η κατάργηση των θρησκευτικών και η εμφάνιση ενός βιβλίου με την ιστορία των θρησκειών.
Η νέα τάξη τονίζουμε,  ως «θρησκεία» θεωρεί ακόμη και τις άνω περιπτώσεις, προωθώντας τα άνομα σχέδια της εντός της ορθόδοξης πατρίδος μας .

Επαναλαμβάνουμε επίσης  πως ότι λαμβάνει χώρα στην άλλη μεριά του Ατλαντικού θα μας το «σερβίρουν» οσονούπω και στην Ευρώπη δια μέσω της συμφωνίας ΤΤΙΡ. Όλα τα έχουν «σκεφτεί». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου