ΑΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΙΝΔΟΣ ΓΚΟΥΡΟΥ ΕΠΕΙΣΕ 400 ΑΝΔΡΕΣ ΝΑ ΕΥΝΟΥΧΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ

Ο Gurmeet Ram Rahim Singh, ένας Ινδός ποπ στα και τηλεοπτικός ιεροκήρυκας με προσωπική περιουσία που λέγεται ότι αγγίζει τα 50 εκατομμύρια δολάρια. Βρίσκεται στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης καθώς φέρεται ότι χειραγώγησε περίπου 400 άνδρες να αφαιρέσουν τους όρχεις τους.

Σύμφωνα με το India Today, ένας από τους πρώην οπαδούς του, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε ευνουχισμό πριν από επτά χρόνια - το όνομα του είναι Hans Raj Chauhan - είναι ένας από τους λίγους που έσπασαν τη σιωπή τους.
«Είπαν στα θύματα, ότι μόνο εκείνοι που θα ευνουχιστούν, θα είναι σε θέση να συναντήσουν τον Θεό», δήλωσε ο δικηγόρος του Chauhan, Navkiran Singh.
Ο 35χρονος Chauhan, κατέθεσε αγωγή κατά την γκουρού το 2012 και το Κεντρικό Γραφείο Ερευνών άρχισε να εξετάζει τις αιτιάσεις που χρονολογούνται ήδη από το 2000. Ωστόσο, πολλοί οπαδοί του πιστεύεται ότι φοβούνται να μιλήσουν.
Ο Gurmeet Ram Rahim Singh έχει πάνω από 87.000 ακόλουθους στο twitter και ο ίδιος περιγράφει τον εαυτό του ως: «πνευματικός/Άγιος /φιλάνθρωπος/τραγουδιστής/αθλητής /σκηνοθέτης /καλλιτεχνικός διευθυντής/μουσικός διευθυντής/σεναριογράφος/στιχουργός κ.α.».
Επιπλέον, είναι ιδιοκτήτης εργοστασίων, καταστημάτων, εστιατορίων, ξενοδοχείων, ορφανοτροφείων...
Η απίστευτη δράση του εμφανιζόμενου ως «πνευματικού Αγίου» Gurmeet Ram Rahim Singh αποκαλύφθηκε όταν ένας πρώην οπαδός του, ο Hans Raj Chauhan, που υποβλήθηκε σε αφαίρεση όρχεων πριν από επτά χρόνια, αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του και να καταγγείλει δημόσια τον απατεώνα.
«Έλεγε στα θύματά του ότι μόνο αυτοί που θα υποβληθούν σε ευνουχισμό θα είναι σε θέση να συναντήσουν το Θεό», δήλωσε ο δικηγόρος του θύματος. Ο Chauhan κατέθεσε αγωγή κατά του γκουρού το 2012 και το Κεντρικό Γραφείο Ερευνών άρχισε να εξετάζει τις αιτιάσεις που χρονολογούνται ήδη από το 2000. Πιστεύεται ότι υπάρχουν πολλοί ακόμα οπαδοί του Singh, οι οποίοι, ωστόσο, αρνούνται να μιλήσουν επειδή βρίσκονται υπό το καθεστώς φόβου.
Οι ευνουχισμοί λέγεται ότι πραγματοποιήθηκαν σε νοσοκομείο που ανήκει στην οργάνωση του Singh με το όνομα Dera Sacha Sauda, η οποία κατέχει μια τεράστια ακίνητη περιουσία σε εργοστάσια, αγορές, εστιατόρια, ξενοδοχεία ενώ διοικεί σχολεία και ορφανοτροφεία.
Ο Singh, που έχει πάνω από 87.000 ακόλουθους στο Twitter, αρνείται τις κατηγορίες.
Η περιουσία του εκτιμάται σε πάνω από 50 εκατομμύρια δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου