ΑΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

ΟΙ ΠΛΑΝΕΣ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΨΕΜΑΤΑ!

Αγαπητοί αναγνώστες σε όλους σας πρέπει να είναι γνωστά τα βιβλία του Λιακόπουλου.* Γιατί και πως ζουν ανάμεσά μας * Πρόκειται για μία ψευδή πλάνη, με λίγες αλήθειες και πλήθους ψεμάτων. 

Τα περισσότερα είναι παρμένα μέσα από το έκτρωμα Ταλμούδ, Σολομωνική, Νεκρονομικόν, και άλλων απαγορευμένων  βιβλίων. Θα προσπαθήσω να σας αναλύσω μερικά από αυτά γιατί έχει κύρια σημασία οι ανάλυσή τους. 
Πρώτον ξεκινάμε με τα Χάλκινα βιβλία: 1 το ανέκδοτο του Λιακό ότι του φέρανε τη γνώση σε φωτοτυπίες , από τα Χ. Β. τα βιβλία αυτά είναι μέσα στη Μασονία, ένα από αυτά είναι το Νεκρονομικόν λέγονται χάλκινα γιατί το εξωτερικό περίβλημα είναι χάλκινο μέσα σε αυτό αναφέρονται τα τάγματα του Σατανά η Σαμαέλ αναφέρονται αναλυτικά οι   δαίμονες και οι  δραστηριότητες και βιογραφία του δαίμονα , οι Νεφελίμ είναι ένα από τα περιεχόμενα του και δεν λείπουν και οι δώδεκα θεοί του Ολύμπου σαν Νεφελίμ, το όνομα Ελοχίμ δεν γράφετε πουθενά μέσα στο βιβλίο , αλλά το Εβραϊκό Ταλμούδ το αναφέρει οι άγγελοι και οι Ελοχίμ (οι υιοί του Θεού) είναι δυο διαφορετικές οντότητες. Οι άγγελοι είναι ασώματοι και οι Ελοχίμ  με υλικό σώμα. Το υλικό σώμα δεν σημαίνει απαραίτητα σάρκα.
Εδώ κρύβετε η πλάνη των Εβραίων, επειδή αποστάτησαν από τον Θεό και δεν δέχτηκαν το Χριστό, άλλαξαν το όνομα Ελοχιμ που σημαίνει Θεός στη εβραϊκή γλώσσα και επειδή το γράφει στην Παλαιά Διαθήκη, στο Ταλμούδ χρησιμοποιούν το χωρίο (οι υιοί του Θεού) για να το διαστρεβλώσουν. Πλάνη και ανοσιούργημα φαντασίας των Εβραίων. 

Ο ντόρος που γίνετε για όλο αυτό είναι ένας παγκόσμιος θεός δηλαδή η πλάνη του αντίχριστου να είμαστε μακριά από την Εκκλησία του Χριστού και δήθεν το Θεό τον έχουμε μέσα μας και δεν χρειαζόμαστε τίποτε άλλο.

2 σχόλια:

  1. Δεν εχω λογια να σ'ευχαρθστησω γι'αυτην την αναρτηση....
    Μου αρεσει να ερευνω κ διαβασα κ λιακοπουλο κ μου αρεσε το πως εχετε αντιπαρελθει.... Η κασετα που λεγετε μπορειτε αν εχετε ευκαιρεια να νας την δημοσιευσετε?
    Ευχαριστω εκ βαθεων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή