ΑΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟΚΤΗΝΩΝΕΤΑΙ; ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ ! ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΙΑ…

Η Ευρώπη  σιγά – σιγά  σαπίζει, με τις Βόρειες χώρες να προηγούνται και με την Ελλάδα να ακολουθεί κατά πόδας… Από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού η «κυρίαρχος» Αμερική, φαίνεται να ποδηγετεί τον πλανήτη για πλήρη ηθική διαστρέβλωση ετοιμάζοντας τον δρόμο του Αντιχρίστου !

Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει το δημοσίευμα της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Ορθόδοξη Αλήθεια» (κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη) για την απόλυτη ισοπέδωση των ηθικών και οικογενειακών αξιών στην «προηγμένη», πλούσια και «προοδευτική» Νορβηγία.
Στο κείμενο που υπογράφει ο δάσκαλος στο 32ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας και συγγραφέας Κωνσταντίνος Αθ. Οικονόμου γίνεται εκτενής αναφορά στο «περιβόητο σύστημα Barnevarn», το δήθεν υποδειγματικό πλέγμα προστασίας παιδιών που, όπως γράφει, προβλέπει την καταστροφή της οικογενειακής εστίας και την κλοπή των απογόνων, αλλά και στην πλήρη υποβάθμιση της εκπαίδευσης, στην παιδεραστία που δεν θεωρείται έγκλημα και σε ένα τερατώδες πείραμα μετάλλαξης του φύλου των παιδιών, που βρίσκεται σε εξέλιξη!...

«Σε αυτή την "προοδευτική" χώρα του Βορρά υπάρχει ένα κρατικό πρόγραμμα ποσόστωσης για την απομάκρυνση των παιδιών από τους γονείς τους, με αστήριχτες προφάσεις. Δημοσιεύονται συχνά διαγράμματα με τον αριθμό των "κατασχεμένων" παιδιών ανά περιοχή.

Ανάλογα έγγραφα είναι διαθέσιμα και στη Σουηδία. Μια έκθεση αναφέρει ότι στη Σουηδία "κατασχέθηκαν" 300.000 παιδιά!...

Κάθε ανάδοχη οικογένεια εισπράττει 10.000 κορόνες Νορβηγίας (1.100 ευρώ) τον μήνα για κάθε θετό παιδί και κάθε υπάλληλος της Barnevarn λαμβάνει μπόνους γι' αυτήν τη... δουλειά, δηλαδή για την καταστροφή της οικογενειακής φωλιάς και την κλοπή των απογόνων» γράφει ο κ. Οικονόμου. 

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα μιας Ρωσίδας δασκάλας και μητέρας ενός 7χρονου κοριτσιού, της Ιρίνα, που το 2005 παντρεύτηκε στη Μόσχα έναν Νορβηγό, με τον οποίο απέκτησε ακόμη έναν γιο. Όπως αποκάλυψε η Ιρίνα, έζησε περίπου έξι χρόνια στη χώρα του συζύγου της έως ότου καταλάβει όσα φρικτά γίνονται και πάρει διαζύγιο. 

Όταν κατήγγειλε δε τη σεξουαλική κακοποίηση του μικρού γιου της από συγγενείς του πρώην συζύγου της στην αστυνομία... τιμωρήθηκε αυτή, καθώς και τα δύο παιδιά της δόθηκαν σε ανάδοχη οικογένεια. 

Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου, στη Νορβηγία ο ανάδοχος γονιός μπορεί να επιλέξει το παιδί της αρεσκείας του, όπως στα σκλαβοπάζαρα. «Το παιδί απομακρύνεται από τους βιολογικούς γονείς του κατόπιν παραγγελίας!»
Σε άλλο σημείο του άρθρου αναφέρεται ότι στη Νορβηγία, όπως και σε άλλες «προηγμένες» χώρες (π.χ. Ολλανδία), η παιδεραστία δεν θεωρείται έγκλημα.
«Εφημερίδες της χώρας έγραψαν ότι κορίτσι 8 ετών καταδικάστηκε σε καταβολή των δικαστικών εξόδων και αποζημίωση στον βιαστή της για την παραμονή του στη φυλακή! Στη Νορβηγία όλα είναι ανάποδα».
Ως προς την υποβάθμιση της εκπαίδευσης, επισημαίνεται ότι οι μαθητές δημοτικού στη Νορβηγία δεν διδάσκονται μαθήματα Λογοτεχνίας, Ιστορίας, Φυσικής, Χημείας, παρά μόνο μια μορφή Μελέτης Περιβάλλοντος, από την οποία μαθαίνουν τον κόσμο σε γενικές γραμμές.
«Ξέρουν απλώς ότι ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος υπήρξε. Όλα τα άλλα, σύμφωνα με την κρατούσα άποψη, είναι "κακοποίηση της ψυχής του παιδιού".
Επιπλέον η Νορβηγία έχει αναγνωρίσει και νομιμοποιήσει τουλάχιστον 30 είδη μη παραδοσιακού γάμου, ενώ οι έννοιες "άνδρας" και "γυναίκα" θεωρούνται παρωχημένες».
Στο άρθρο αναφέρεται επίσης ότι γνωστά παραμύθια, όπως η Σταχτοπούτα και οι ιστορίες των αδελφών Γκριμ, έχουν απομακρυνθεί από τα νηπιαγωγεία. «Αντ' αυτών προσφέρονται άλλα βιβλία, με τίτλους όπως "Βασιλιάς και βασιλιάς" ή "Ομοφυλόφιλα παιδιά".
Εκεί, για παράδειγμα, υπάρχει ο πρίγκιπας που ερωτεύεται τον βασιλιά ή πρίγκιπα και η δεσποινίς πριγκίπισσα που ονειρεύεται να παντρευτεί τη βασίλισσα».

«Τα παιδιά υποτίθεται ότι έχουν το δικαίωμα στη σεξουαλική προτίμηση από μηδέν ετών και μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία σεξ και φύλων. Επίσης ένα παιδί μπορεί από τα επτά (!) χρόνια του να αλλάξει φύλο χωρίς τη συναίνεση των γονιών του.
Εναντίον των γονιών και των παιδιών λειτουργεί ένα καλά οργανωμένο παγκόσμιο εγκληματικό δίκτυο. Πίσω από τη μάσκα της λεγόμενης "δικαιοσύνης ανηλίκων", που παρουσιάζεται με το πρόσχημα της δήθεν σωτηρίας των παιδιών από βίαιους ή αλκοολικούς γονείς, διενεργείται ένα παγκόσμιο τερατώδες πείραμα μετάλλαξης του φύλου των παιδιών».


Από την «Ορθόδοξη Αλήθεια» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου