ΑΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

EBIBLE FELLOWSHIP: ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Ομάδα πιστών Χριστιανών έχει καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο Θεός θα εξαφανίσει τον κόσμο μια και καλή στις 7 Οκτωβρίου, παραδίδοντάς τον στις φλόγες

Μπορεί οι Κασσάνδρες για το κόκκινο φεγγάρι να διαψεύστηκαν και ο κόσμος να στέκει - με τα στραβά και ανάποδά του - όπως ήταν και πριν, όμως μια ομάδα Χριστιανών από την Αμερική προετοιμάζεται για το οριστικό τέλος του κόσμου. Το γκρουπ χριστιανών eBible Fellowship, με έδρα τη Φιλαδέλφεια της Αμερικής, είχε ποντάρει τα "ρέστα του" για αυτό το τέλος του κόσμου και στις 21 Μαΐου του 2011, κάτι που δεν συνέβη φυσικά ποτέ.
Ο Κρις Μακ Καν όμως, επικεφαλής και ιδρυτής της οργάνωσης,  πιστεύει πως αυτή τη φορά έχουν υπολογίσει σωστά το τέλος του κόσμου αυτή τη φορά. Για την ακρίβεια έχουν υπολογίσει πως ο Θεός που υπολόγιζε να τελειώσει τον κόσμο το 2011, αποφάσισε να αφιερώσει χρόνο ώστε να αποφασίσει ποιους από τους άπιστους θα σώσει και συγκεκριμένα 1600 μέρες. Η διορία αυτή τελειώνει στις 7 Οκτώβρη.
Κι αν πριν από χιλιάδες χρόνια ο "παλιός κόσμος" εξοντώθηκε με μια μεγάλη πλημμύρα, στον καιρό του Νώε, αυτή τη φορά ο κόσμος θα αφανιστεί ολοσχερώς με φωτιά. Η προφητεία αναφέρει μάλιστα πως ο κόσμος θα καεί, θα γίνει στάχτη σε μία μόνο ημέρα. Αυτή η διευκρίνηση καθώς υπάρχουν θρησκευτικοί ηγέτες που έχουν μιλήσει για το τέλος του κόσμου, αργά και βασανιστικά, με μια διαδικασία που θα διαρκέσει ως και επτά χρόνια.


ΣΧΟΛΙΟ
ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΥΧΑΙΟ
ΠΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ
ΜΕ ΑΛΛΕΠΑΛΗΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΔΑΦΙΚΕΣ
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου