ΑΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΗ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ

Η πρώτη λεσβία Επίσκοπος του λουθηρανικού δόγματος σε ναό που βρίσκεται στην περιοχή Freeport στην Στοκχόλμη, έβγαλε με επίσημο τρόπο τον σταυρό της για μην ενοχλεί (λέει) τους Μουσουλμάνους. Κίνηση που είχε διαπράξει πρόσφατα και ο Πάπας Φραγκίσκος.

Η ίδια έκανε μάλιστα και έκκληση για την απομάκρυνση των σταυρών από όλες τις εκκλησίες , έτσι ώστε να μην προσβάλλουν τους μουσουλμάνους, σύμφωνα με το portal Wnd.com.

Τι μπορεί να πει κανείς για τους εκπροσώπους της νέας τάξης πραγμάτων που προετοιμάζουν την «νέα εποχή», στρώνοντας το έδαφος για να συμβούν τα μελλούμενα που έχουν προφητευθεί από τους Αγίους Πατέρες μας.

Η Επίσκοπος Eva Brunne, θέλει λέει να κάνει την εκκλησία (!!) περισσότερο ελκυστική για τους ναυτικούς άλλων θρησκειών οι οποίοι επισκέπτονται την Σουηδία.
Το σχέδιό της προβλέπει την προμήθεια ειδικού εξοπλισμού στην εκκλησία, με την ύπαρξη μιας ειδικής αίθουσας προσευχής για τους μουσουλμάνους, αφού αφαιρεθούν ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ όλοι οι σταυροί και τα άλλα χριστιανικά σύμβολα. Προσφέρεται επίσης η ίδια, να εξοπλίσει και πολλές άλλες τοπικές εκκλησίες με αυτά τα «δωμάτια» για τις άλλες θρησκείες.

Όλα αυτά τα μέτρα, τονίζει η Eva Brune, θα μειώσουν το επίπεδο της επιθετικότητας σε σχέση με το Χριστιανισμό και τις χριστιανικές εκκλησίες, των δεκάδων χιλιάδων μουσουλμάνων που φθάνουν στην Σουηδία από την Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική ως πρόσφυγες.

Η Eva Brunne εξελέγη Επίσκοπος Στοχόλμης το 2009 με 413 ψήφους υπέρ και 365 κατά. Έτσι η Brunne έγινε η πέμπτη γυναίκα επίσκοπος στην Σουηδία και η πρώτη λεσβία, η οποία έγινε επίσκοπος στην Λουθηρανική Εκκλησία.  

Η Λουθηρανή Επίσκοπός συζεί με την ιδίου φύλου Gunilla Linden , η οποία είναι επίσης ιερέας στην Λουθηρανική Εκκλησία. Το ζευγάρι έχει ένα γιο.

Υπενθυμίζεται ότι η Εκκλησία της Σουηδίας είναι η μεγαλύτερη χριστιανική εκκλησία στην Σουηδία, και η μεγαλύτερη Λουθηρανική ονομασία στον κόσμο. Η Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Σουηδίας Αρχιεπίσκοπος Antje Jackel) είναι η πρώτη Σουηδή γυναίκα Αρχιεπίσκοπος.

Σόδομα και Γόμορρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου