ΑΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΝΕΑΡΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ


Ο πλούτος, το εύκολο σεξ και η διαστροφή οδήγησαν νεαρό πολιτικό μηχανικό να «ψαχτεί» σε κυκλώματα σατανιστών…!Όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός του, μια παρέα από την πρωτεύουσα τον παρέσυρε ένα βράδυ του καλοκαιριού σε μια τελετή μύησης στην οποία θα γινόταν χρήση ναρκωτικών ουσιών και σεξουαλικά όργια. Εκείνος πήγε, ανυποψίαστος… και προφανώς γοητευμένος από αυτό που ίσως… του τύχαινε!

Κατά τη διάρκεια της τελετής όπως αναφέρει το dete.gr στην οποία έγιναν ανομολόγητα πράγματα, εκτός των άλλων, μια τεράστια δυσωδία απλώθηκε στο χώρο.. .! Ο νεαρός που σπούδαζε στο πανεπιστήμιο Πατρών ταράχτηκε τόσο πολύ με όσα συνέβησαν και προφανώς λόγω της πίεσης υπέστη αλλοίωση στην όρασή του από το ένα μάτι.
Η οικογένειά του έχει ζητήσει τη γνώμη ειδικών από πολλές χώρες του εξωτερικού, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει βρεθεί.
Μετά από αυτό το «πάρτι» και τα όσα βίωσε στην τελετή ο νεαρός επιστήμονας αναζήτησε την γαλήνη στους κόλπους της εκκλησίας ενώ πληροφορίες λένε πως δεν αποκλείεται να ασπαστεί και τον μοναχισμό.
Τι όμως έκανε τον νεαρό να… τα «παίξει» στην κυριολεξία; Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως εν μέσω τελετής κάποιος εμφανίστηκε με… τραγόμορφη κεφαλή και αυτό ήταν που… τον αποτέλειωσε (προφανώς είχαν προηγηθεί και άλλα).

Οι σατανιστικές τελετές σε ερημικές τοποθεσίες, οι θυσίες ζώων στο όνομα του Εωσφόρου, οι βεβηλώσεις ναών και τα εγχειρίδια μύησης στον σατανισμό στο διαδίκτυο δίνουν και παίρνουν!
«Είμαστε ιππότες του Σατανά… Σκοτώστε τους Χριστιανούς… Αγαπάμε το αίμα… Σκοτώστε τον Ιησού» και άλλα τέτοια συνθήματα με πεταμένους ανάποδους σταυρούς, μαύρα σκοινιά και κέρινα ομοιώματα ανθρώπων συγκλονίζουν όσους συμμετέχουν σε αυτές τις τελετές.

Πλέον τέτοια κυκλώματα που διακινούν σατανιστικό υλικό έχουν στραφεί στο Ίντερνετ,! Εκεί υμνούν τον Εωσφόρο και προσεγγίζουν ευαίσθητες ψυχές! Chatrooms αναλαμβάνουν να «εξηγήσουν» στους αμύητους τις θεωρίες του σκότους και τον αποκρυφισμό…! Το Διαδίκτυο είναι πλέον ο πιο διαδεδομένος τρόπος για να παγιδευτεί κάποιος στα πλοκάμια της μαύρης μαγείας και του σατανισμού και να ακολουθήσει σκοτεινές διαδρομές που ξεπερνούν τη λογική…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου