ΑΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.

Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Η Παγκόσμια Κυβέρνηση (Παγκόσμια Δικτατορία) που ετοιμάζουν για να έχουν την απόλυτη κυριαρχία στους λαούς της Γης είναι κοντά στο να γίνει πραγματικότητα. Ήδη το ISIS παίζει καλά το ρόλο του. Τα μέλη της λέσχης Κίσινγκερ ζητούν τη δημιουργία ενός Παγκόσμιου Στρατού, ο οποίος θα πολεμήσει τους απανταχού τρομοκράτες. Και μετά τι; Μετά τι νίκη μας πως θα τους ενώσουμε όλους; Χριστιανούς, Μουσουλμάνους, Ινδουιστές, Βουδιστές ακόμα και τους άθεους στο να πορευτούν μαζί μας; Εδώ έρχονται στο παιχνίδι οι εξωγήινοι.  
Έτσι σκέφτονται ότι αφού υπάρχουν, αφού όπως ακούμε μας επισκέπτονται, υπάρχει κόσμος που ερευνά, γιατί να μην τους χρησιμοποιήσουμε για τα δικά μας συμφέροντα; Κάποια μέρα θα δούμε «εξωγηινογήινους».   Η Χίλαρι Κλίντον πρόσφατα προέβη σε μια δήλωση, (σοβαρή / αστεία δεν έχει σημασία) πως αν εκλεγεί θα μοιραστεί με τον κόσμο όλα τα μυστικά που κρύβουν καλά τα αρχεία για την Περιοχή 51 και θα δώσει απαντήσεις για το αν υπάρχει μορφή εξωγήινης ζωής. Αν το κάνει ίσως μας πει πως είναι επικίνδυνοι. ‘Η μπορεί να μην το κάνει καθόλου και αργότερα, όταν η «απειλή» θα είναι εμφανή να βγει και να δηλώσει πως δεν το αποκάλυψα για να μην τρομάξω τον κόσμο.  

Τη Νέα Τάξη Πραγμάτων την εξυπηρετεί η ύπαρξη των εξωγήινων γιατί την κατάλληλη στιγμή, όταν ο «παγκόσμιος στρατός» θα έχει νικήσει την τρομοκρατία, όταν θα πρέπει να ενώσουμε όλα τα δόγματα σε ένα, ο μόνος τρόπος είναι η «απειλή» να είναι απ’ έξω. Θα κάνουν την εμφάνισή τους σε μερικές μεγάλες πόλεις ιπτάμενοι δίσκοι γήινης κατασκευής (ήδη ετοιμάζονται). Ήρθαν από μακρινούς γαλαξίες θα ακούσουμε και όταν μας επιτεθούν, όλοι πρόθυμα θα παραδώσουμε την εξουσία σε μια Παγκόσμια Κυβέρνηση (Παγκόσμια Δικτατορία) που θα διοικεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων για να αμυνθεί και να διασφαλίσει τη σωτηρία του πλανήτη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου